Är du eller din organisationer intresserad av att lära mera om metoderna som har används i Nelms Metod och Gilla Vatten? Vi erbjuder nu en utbildning för din organisation/simhall. Vi kan anpassa kursen till era önskemål och behov. Vi kan också komma till er och hålla kursen.

Vi kommer på denna kurs ge en basnivå i de principer och tankesätt som ligger till grund för metoderna, som vi använder i både projekten Nelms Metod och Gilla Vatten. Ni kommer efteråt ha bättre förutsättningar för att hjälpa både personer med funktionsnedsättningar och personer som är rädda eller ovana i vatten. Metoden bygger på att vi använder naturliga rörelser, flöden, tryck och andning som verktyg för att uppleva vattnet, förbättra känslan i vatten och i slutänden lära sig simma (om det är målet). Du kommer lära dig övningar som ökar den sensoriska medvetenheten och förbättrar rörelsekontrollen hos de du jobbar med. I metoden vägleder vi personerna till att själva upptäcka och experimentera i vattnet. Genom att skapa nya upplevelser av vattnet kommer det leda till ökad förståelse och lärande, något som också kommer reducera rädslan.

Kursen består av både teori och praktik i bassängen. Ta kontakt för prisförslag och mera information. Vi arrangerar också denna som en fristående kurs, som alla kan anmäla sig till. Följ med på vår hemsida och sociala medier för mer info – www.nelmsmetod.se

Kontakt oss på hilde@nelmsmetod.se

Dela:

Planerade aktiviteter

H2O inspirationsdagar 2024, Navet
söndag 18 augusti, 2024
Norrlandskonferensen 2024, Umeå
måndag 19 augusti, 2024
A PERFECT YOGA-DAY 15 juni i Olofström
lördag 15 juni, 2024
Zara Peasland 16-17 juni
söndag 16 juni, 2024

Alla aktiviterer

Vår webbsida använder kakor (cookies) för att förbättra din användarupplevelse. I och med att du använder sidan godkänner du användandet av kakor.