MISSA INTE! 😃

H2O-Inspirationsdagar och Norrlandskonferensen 2024, två event som hålls i Umeå 18-20 augusti.

H2O-Inspirationsdagar är ett event där deltagarna presenteras ett helt smörgåsbord av olika vattenträningspass, föreläsningar, aufguss och saunayoga. Ni som deltagare deltar då i vattenträningspass med många olika instruktörer och med många olika varianter av pass som man får välja och vraka mellan. Just detta år kommer även Gaia Morizzo från Italien och håller i både vattenpass och föreläsning och deltar man i alla hennes delar så ingår en certifiering utifrån OKEO Academy vattenträningskoncept. Henne vill ni inte missa!

Norrlandskonferensen hålls på samma gata som H2O-Inspirationsdagar och när H2O avslutas vid lunch på måndagen tar Norrlandskonferensen vid efter lunch. Vi håller ihop eventen både tidsmässigt och platsmässigt med både hotell, Navet och Folkets hus på samma gata för att göra det så smidigt som möjligt för deltagarna. Under konferensen hålls föreläsningar, workshops, rundvandring på Navet och vi har utställare på plats i Folkets hus. Alla inom verksamheten Bad bjuds in och vi hoppas på en bredd av deltagare, då vi nu har ett unikt tillfälle att mötas från olika håll inom verksamheten tillika möjligheten att träffas inom det område som man själv har som sitt ”hem”.

Läs hela programmet och anmäl er:

H2O-Inspirationsdagar: svbadmf.se/event/h2o-inspirationsdagar-2024-navet/

Norrlandskonferensen: svbadmf.se/event/norrlandskonferensen-2024-umea/

Sista anmälningsdag 17 juni, så in direkt och anmäl er och kollegorna 🙂

Dela:

Planerade aktiviteter

H2O inspirationsdagar 2024, Navet
söndag 18 augusti, 2024
Norrlandskonferensen 2024, Umeå
måndag 19 augusti, 2024
Grundkurs Vattenträning
lördag 10 augusti, 2024

Alla aktiviterer

Vår webbsida använder kakor (cookies) för att förbättra din användarupplevelse. I och med att du använder sidan godkänner du användandet av kakor.