Härmed kallas medlemmar i Svenska Badmästareförbundet till årsmöte.

Plats: Digitalt forum(länk skickas till anmälda dagen innan årsmötet)
Dag och tid: Torsdag den 20 maj 2021, kl. 14.00

Under årsmötet presenteras verksamhetsberättelse, ekonomisk redovisning och revesionsrapport för 2020 samt verksamhetsplan och budget för 2021. Årsmötet innefattar också val av styrelseledamöter, revisorer och valberedning för kommande mandatperiod. Motioner från medlemmar och styrelse kommer att avhandlas. Röstberättigade är betalande medlemmar som är registrerade under 2021 och hedersmedlemmar. Medlemskontroll sker vid anmälan. Se till att du har betalt din medlemsavgift!

Anmälan senast den 15 maj 2021, se formulär nedan. Inbjudan till mötet och information samt agenda för mötet bifogas till den e-post du anger i anmälan dagen innan mötet.

Motioner till årsmötesförhandlingarna 2021
Alla registrerade medlemmar är välkomna att skicka motioner till årsmötesförhandlingarna. Årsmöte motionerna skall vara förbundets kansli tillhanda senast den 20 april 2021. Det går bra att maila över ett worddokument på max. en A4-sida till förbundets orförande Jessica Constantinou på jessica.constantinou@svbadmf.se

Valberedningen informerar
Det är fortfarande tid att föreslå ledamöter till Svenska badmästareförbundets styrelse och även lämna in förslag på lämpliga kandidater till valberedningen och revisor. Var god kontakta valberedningens ordförande Ulla-Karin Solum, senast den 20 april 2021, via e-post: ulla-karin.solum@maserhallen.se

Välkomna!

Information

Plats
Digitalt forum
Datum
torsdag 20 maj, 2021
Tid
14:00 - 15:00 (1h)

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Vår webbsida använder kakor (cookies) för att förbättra din användarupplevelse. I och med att du använder sidan godkänner du användandet av kakor.