Som medlem i förbundet får du inbjudan till kurser och träffar, badkonferenser och studieresor. Är du medlem deltar du för ett subventionerat pris. Du får också förbundets informationstidning ”Badmästaren” direkt hem i brevlådan åtta gånger per år.

Måste man vara badmästare för att kunna vara medlem?

Det är en mycket vanlig feluppfattning, att man måste vara badmästare för att få vara medlem. Förbundet verkar för utveckling av badanläggningar och av verksamhet vid bad och simhallar. Så alla som är intresserade av bad och badverksamhet är välkomna som medlemmar i förbundet.

Om man får tidningen Badmästaren, är man då automatiskt medlem?

Tidningen Badmästaren sänds till bland annat badanläggningar, maskinister, kommuner och badutbildningar för att sprida information. Man kan bli medlem bara genom inbetalning av den fastställda medlemsavgiften. Först då är man berättigad till subventionerade avgifter på våra olika arrangemang. Man har då även rösträtt på vårt årsmöte. Tänk på att endast fysiska personer kan vara medlemmar. Badanläggningar, kommuner och företag kan bli stödjande medlem i förbundet. De har inte subventionering av priset på våra arrangemang och har inte rösträtt på vår kongress. De får däremot vår informationstidning Badmästaren åtta gånger per år. Du är medlem under kalenderåret 2020.

Hur betalar man avgiften?

Swisha 200 KR till 123 33 21 759 eller gör insättning på bankgiro:
NR 551-3114 via din internetbank eller ett inbetalningsavi.

QR-kod Swish
QR-kod Swish Svenska Badmästareförbundet

Med badarhälsningar Svenska Badmästareförbundet styrelsen

Innehåll

Innehåll

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Vår webbsida använder kakor (cookies) för att förbättra din användarupplevelse. I och med att du använder sidan godkänner du användandet av kakor.