Svenska badmästareförbundet bjuder in till dialog för att diskutera hur vi ska hantera regler och restriktioner på utomhusbaden!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Utomhusbad-i-Ljungby.jpg

Vem kan anmäla sig:

Denna digitala mötesplattform är för ALLA er som jobbar inom bad och som ensamma eller tillsammans med en kollega kan företräda er aktuella arbetsgrupp under dialogen.

Syfte: Att tillsammans diskutera och dela erfarenheter gällande öppnandet av utomhusbad under pandemin.

Mål: Att kunna ge konkreta tips och idéer om hur vi kan öppna utebaden och jobba på ett smittsäkert sätt under pandemin till övriga bad runt om i Sverige. Sammanställning av mötet sker i tidningen badmästare i augusti månad.

Information

Plats: Digitalt mötesrum (länk mejlas ut med inbjudan till anmälda deltagare)
Dag och tid: 11 maj kl. 14:30-16:30
Moderator är Jessica Constantinou

Anmälan till digital workshop om utomhusbad

Hej,

Vi har haft ett otroligt högt tryck för att få vara med på vårt digitala utomhusbadforum. För att träffen tidsmässigt ska bli så värdefull som möjligt för alla deltagare stänger vi nu anmälan för morgondagens dialog kl. 14:30. Otroligt kul att så många visat intresse. Vi ser fram emot att hålla fler forum framöver för alla er som inte får plats denna gång.

Innehåll

Innehåll

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Vår webbsida använder kakor (cookies) för att förbättra din användarupplevelse. I och med att du använder sidan godkänner du användandet av kakor.