Välkomna till Sydkonferensen 2019 i Lund

Sydkonferensen Facebook

Missa inte en av 2019 års höjdpunkter inom Svenska Badmästareförbundet. Under två dagar (den 2-3 april) kommer det finnas många möjligheter till nätverkande och erfarenhetsutbyte badpersonal emellan men också mellan badpersonal och företag.

Konferensen riktar sig till alla som jobbar inom badverksamhet från drifttekniker, badvärdar, receptionspersonal, verksamhetschefer och till er företagare.

Själva konferensen och vår utställning med er utställare kommer att hålla till på Scandic Star, Lund och det finns möjlighet att boka två olika storlekar på utställarytan. 

Ett bord cirka 3 kvm: 6 000 kr exkl. moms.

Större yta ca 5-6 kvm: 8 000kr exkl. moms. 

För er utställare ingår det i er utställaravgift föreläsningar, mat, fika och även trivselkväll för en (1) person/företag. Är ni fler som kommer från ert företag så kostar det 3 500 kr exkl. moms för varje extra person. Trivselkvällen/middagen som är ett uppskattat inslag i konferensen kommer även att vara på Scandic Star i deras lokaler.

Bokning

Bokning av utställaryta gör ni via vår hemsida 
Här bokar ni utställaryta 

Vi kommer att marknadsföra både er och våra föreläsare via vår sida på Facebook –
www.facebook.com/svbadmf/

Vill ni synas på vår sida, så var vänlig och maila oss både lite text om ert företag/produkt och ev. bilder så lägger vi ut dem.

Gå gärna in och dela så vi får många som ser det. Ni är naturligtvis välkomna att sprida informationen om konferensen vidare till de bad som just Ni har kontakter med.

Ankomst

Har ni behov av något speciellt inför er ankomst eller till er utställningsyta, så hör av er så ska vi se om vi kan lösa det. Det kommer finnas möjligheter för er utställare att komma till Scandic Star redan måndagen den 1 april från klockan 15.00 för att ställa i ordning er utställningsyta.

Vi ser till att den yta som ni bokat finns tillgänglig.


Saker till er utställningsyta kan ni skicka till Scandic Star, Glimmervägen 5, 224 78 Lund. Märk försändelsen med ”Sydkonferensen”, företagsnamn och datum för konferensen.

Boende

Boende sker på Scandic Star Lund, Glimmervägen 5, 224 78 Lund och bokas av var och en.
Pris enkelrum: 1 150kr/rum/natt inkl. moms
Bokningskod: BSVE250319
Telefonnummer: +46-(0)46-285 25 00
Hemsida: www.scandichotels.se/hotell/sverige/lund

Förgyll konferensen

Som pricken över i:et eller som grädden på moset vill vi inom Svenska Badmästareförbundet framhäva er utställare lite mer – inte bara på plats utan även efter. Därför har vi ytterligare två frågor som ni kan fundera över och ge ert svar kring på bokningssidan.

Goodiebag
Vi kommer att dela ut ”goodiebag” med information och små gåvor till deltagarna på konferensen, vår fråga till er är om ni vill vara med och skänka något till att lägga i dessa påsar? Det kan vara företagsinformation, katalog eller någon sak. Dessa ”goodiebag” kommer vi dela ut vid incheckningen till konferensen.

Tipspromenad
Vill ert företag vara med på en tipspromenad, både skriva in en fråga och även skänka en liten gåva som pris till utlottning bland dem som varit med?

Frågan bör ju gälla något från ert företag, kan vara att de ska hitta något från er utställning som gör att de automatiskt kommer till er plats eller någon annan fråga som ni anser vara kul att ställa.

Tipspromenad som tidigare har genomförts på våra konferensen har varit mycket uppskattat av både utställare och deltagarna. Det lockar våra deltagare att verkligen ta sig tid att komma till er monterplats.

Har ni frågor tveka inte höra av er till någon av oss.  Vi ses på Sydkonferensen den 2-3 april.

Sista anmälningsdag till utställningsplats och boende är den 1 mars 2019. Antalet platser är begränsade.

Varmt välkomna!


Med vänliga hälsningar

Christer Sörliden                                                Christa Dahlqvist
046-359 46 80                                                   070-699 34 45                              
christer.sorliden@lund.se                                  christa.dahlqvist@umea.se                                             
Svenska Badmästareförbundet                       Svenska Badmästareförbundet